utvalda projekt

Villa - Herrön

Villa för en nystartad familj med höga ambitioner, specifika önskemål och tight budget. Villan är på 200 kvadratmeter i ett plan. Här finns rum för umgänge, vänner och plats för familjen att växa.

Bastu - Dingelsundet

Tillbyggnad av ett attefallshus på fem kvadratmeter. Bastun vänder sig från det ursprungliga huset ut mot Vänern. Trots de få kvadratmeterna har man rum att sträcka ut sig på lavarna och spana ut mot sjön åt två håll. På utsidan under lavarna gömmer sig veden som hålls torr av det stora takutsprånget.

Poolhus - Kollandsö

Attefallshus på 30 kvm som rymmer en uppsjö av funktioner. Här efterfrågades ett socialt uterum med plats för fest, utomhusmatlagning och övernattning. På övervåningen i den högre delen hittar vi ett gästrum med fantastisk utsikt över de intilliggande hagarna. Våningen under huserar bastu, toalett och tekniska installationer. Den lägre delen av byggnaden är ett större rum och fasaden på kortsidan kan helt öppnas för att sudda ut gränsen mellan inne och ute. På utsidan, vänt mot poolen finns uteköket och runt hörnet, skyddat från insyn kan man njuta av att duscha under bar himmel i sällskap av den vidsträckta naturen.

Tillbyggnad - Svinninge

Renovering och tillbyggnad av befintligt kataloghus från 2002. Byggnaden hade från början flera egenheter med utskjutande delar som gav ett spretigt intryck. Orginaluttrycket försökte tas tillvara på och förstärktas genom ändring av den befintliga planen och genom att addera en ytterligare utskjutande del i form av en cylinder. Cylindern inrymmer ett kombinerat bibliotek och kontor avskilt från det övriga huset, och likt en kikare riktar den sig ut mot havet och horisonten.

Kontakta oss

Vill du veta mer om något av våra projekt? Vi är alltid öppna för att prata om projekten, våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig.